woensdag 29 oktober 2014

Cuties²

Twee guitige snuitjes en een lekker fout stofje. Alles roeren en je krijgt cuties in 't kwadraat.
 
Cisse is dol op Marieke, een vriendinnetje uit z'n klas. Met slechts een maand en enkele centimeters verschil lijken ze elkaar goed te verstaan. Twee wittekoppen met karakter, redenen genoeg om dit in ons digitaal dagboek op te nemen.Cisse draagt een Nougat hemdje. Een patroontje dat ik voor onze workshops heb uitgetekend. Een eenvoudig hemdje met korte mouw waar ik verder niet veel heb aan toe te voegen.
Marieke kreeg een Babelutte jurkje, een A-lijn jurk met een 3/4de mouw. Achteraan zit een opzichtige ritssluiting, een handige tip voor wie van een doorlopende print houdt maar daar niet teveel wil over nadenken :)Het jurkje valt redelijk wijd waardoor het van mij de stempel 'playproof' verdient...ook wel 'knuffelproof', zo blijkt!


Het stofje blijft één van mijn favorieten. Een herfststofje met drukke print maar een monotoon kleurgebruik. Met een camel laarsje en kniekousen, een hippe schoen en een leuke cardigan, creëer je in een wip een originele look.
 

                        Stofje Nature's corner- Eulala c'est chic
                    Broekje Cisse - Filou & Friends
                    Schoenen Cisse - Zecchino d'Oro

Wil je ook eens graag een fotoshoot van je kids in je eigen creatie? Klik dan eens door naar de facebookpagina Kim Theys Fotografie en boek een minishoot voor een miniprijsje.3 opmerkingen: