donderdag 9 oktober 2014

Met de dochter op TV

Op een mooie ochtend kreeg ik een telefoontje van de regionale zender ROB. De toffe dame aan de andere kant van de lijn vroeg me of ik samen met Eulalie naar de studio zou willen komen voor een babbel over onze passie.
Natuurlijk willen we dat! Nog even de kapper regelen and off we go!

Een adres hadden we niet nodig want 'den ROB' wisten we zijn. Hilde zei ons dat we slechts tien minuutjes op voorhand aanwezig moesten zijn maar zenuwachtig als we waren vertrokken we 45 minuutjes voor tijd. Eens toegekomen bleek er in Haasrode helemaal geen ROB meer te zijn.
Snel naar de Remytoren in Wijgmaal. Hoewel, ... op een zaterdagochtend de ring rond Leuven doorkruisen gaat niet echt vooruit. Toen we holderdebolder kwamen binnengerold bleken ze gelukkig reeds gestart te zijn met de tweede gast. Eulalie en ik mochten even wachten op de bovenverdieping waar we, helemaal suf van de zenuwen, gelachen hebben tot we er pijn in onze buik van kregen.

Die toffe dame van de andere kant lijn wist ons helemaal gerust te stellen en voordat we er erg in hadden was de opname reeds achter de rug.

Toegegeven, jezelf zo een 30x op TV zien passeren is best een beetje eng en confronterend. Je ziet dan plots een vrouw van 36 terwijl je dacht dat je net was afgestudeerd. Je merkt ook op dat je een stopwoordje hebt. Als jullie graag een kijkje nemen mag je dat ABSOLUUT doen! ;)


 

2 opmerkingen: